Den Gröna Vågen

Om


Den Gröna Vågen är längtan till Kalifornien, glädjen i gröna växter och spännande dofter. Drömmar om ett enklare liv, om alternativ till massproduktion. Den Gröna Vågen är modern hippieestetik, handplockat hantverk och hållbart framställda produkter från hela världen.

Den Gröna Vågen bygger på värden som design, kvalitet, beständighet och service. Vårt mål och ödmjuka förhoppning är att om än så lite förbättra livet för våra kunder, samhället och leverantörer genom att erbjuda produkter tillverkade av förstklassiga material som behåller sin skönhet och funktion över tiden.

Vårt mål är att göra Den gröna vågen till en webshop som känns som en riktig butik, full av varor som inspirerar och är lätta att skapa en personlig, nostalgisk känsla inför.

Samtidigt vet vi av erfarenhet att det kan kännas opersonligt att handla på nätet. Så vill vi inte att det ska kännas när du handlar hos oss. Vi vill att du ska kunna höra av dig till oss och få personliga och tydliga svar så snart som möjligt, gärna på en gång.

Om du har en fråga, ett problem eller en synpunkt tveka inte att höra av dig på något av följande sätt:

E-mail: Vi jobbar hårt på att svara på alla mail inom 24h under veckodagar. Skriv till oss på info@dengronavagen.se.

Facebook: facebook.com/dengronavagen

Twitter: twitter.com/gronavagen

Telefon: Maila oss på info@dengronavagen.se så ringer vi upp dig.

 Vi vill hålla en hög standard på vår kundservice, tala gärna om för oss hur ni tycker vi lyckas.